Σνομπάρει την Γιουνάιτεντ για τη Λίβερπουλ ο Μόουρα!

σνομπάρει την

Ο άσος της Παρί Σεν Ζερμέν, Λούκας Μόουρα σκέφτεται να σνομπάρει την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και να πάει στη Λίβερπουλ ενόψει των χειμερινών μεταγραφών του Ιανουαρίου, αφού και η ομάδα του δεν δείχνει να ενδιαφέρεται να τον κρατήσει στο Παρίσι.

Ο Βραζιλιάνος διεθνής έχει συνδεθεί σε μεγάλο βαθμό με την απομάκρυνση από τους γίγαντες της Λίγκ 1 κατά τις τελευταίες εβδομάδες. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ενδιαφέραται να υπογράψει τον ποδοσφαιριστή με τον Ζοζέ Μουρίνιο να λέει ότι είναι μεγάλος θαυμαστής του 25χρονου. Ωστόσο, σύμφωνα με την “Le Parisien”, η Λίβερπουλ έχει ενταχθεί στο κυνήγι του Λούκας. To γαλλικό μέσο ισχυρίζεται, ότι το αστέρι της Παρί Σεν Ζερμέν δεν ενδιαφέρεται για διαμονή στη Λιγκ 1 και οι εκπρόσωποί του εξετάζουν σοβαρά τη μετάβαση στο Anfield. Ωστόσο, η Le Parisien προσθέτει ότι δεν έχουν διεξαχθεί ακόμη διαπραγματεύσεις μεταξύ των Κόκκινων και της Παρί.

Το αφεντικό της Γιουνάιτεντ, ο Ζοζέ Μουρίνιο, επιθυμεί επίσης να φέρει τον Μόουρα στο Old Tafford. Όμως, ο προπονητής θέλει να κάνει συμφωνία με τον Βραζιλιάνο μέσο για να τον αποκτήσει μόνο ως δανεικό, μια πρόταση, που δεν ενδιαφέρει την Παρί Σεν Ζερμέν. Η Le Parisien προσθέτει, ότι οι γίγαντες της Λίγκ 1 είναι απελπισμένοι να πουλήσουν τον Λούκας αυτό το μήνα, με την Παρί να ορίζει την τιμή του σε περίπου 35 έως 40 εκατομμύρια λίρες Αγγλίας, δηλαδή 40 έως 45 εκατομμύρια ευρώ.

Σχόλια