Σπαλέτι: “Τυχερός που έχω αυτούς τους παίκτες”

τυχερός που

Τυχερός που έχει αυτούς τους παίκτες δήλωσε ο Λουτσιάνο Σπαλέτι μετά τη χθεσινή ισοπαλία (0-0) μέσα στο Σαν Πάολο επί της Νάπολι.

Τα συγχαρητήρια μου στα παιδιά. Ο κόσμος λέει πως ήμασταν τυχεροί, όμως ο τυχερός είμαι εγώ που έχω τέτοιους παίκτες, οι οποίοι τα δίνουν όλα σε κάθε ματς. Σήμερα κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι, αλλά σίγουρα μπορούμε και καλύτερα στο μέλλον. Πρέπει να βελτιωθούμε σε σύντομο χρονικό διάστημα, όμως πάμε καλύτερα από παιχνίδι σε παιχνίδι και δουλεύουμε με σοβαρούς ανθρώπους. Είχαμε 2-3 ευκαιρίες να σκοράρουμε, μα δυστυχώς δε το καταφέραμε. Είμαστε λίγο ανώριμοι ως ομάδα ακόμη, χάνουμε μπάλες στα δύσκολα, πράγματα δηλαδή που πρέπει να διορθώσουμε. Παρόλα αυτά ήταν ένας πολύ σημαντικός πόντος.“, είπε ο Ιταλός τεχνικός.

Σχετικά με την απόδοση του Χαντάνοβιτς απάντησε πως: “Έκανε αυτό που πρέπει, δηλαδή σπουδαίες επεμβάσεις. Το ίδιο όμως έκανε κι ο Ρέινα όταν χρειάστηκε, όμως εμείς πραγματικά υποφέραμε σε μερικά σημεία του αγώνα. Το να γυρίζουμε σπίτι με αυτό το αποτέλεσμα είναι σπουδαία επιτυχία.

Τέλος σε ερώτηση για το αν πιστεύει στην κατάκτηση του Σκουτέντο απάντησε γελώντας: “Φυσικά θα το κερδίσουμε. Αυτή θα είναι η κατάληξη στο τέλος!

Σχόλια