Στοπ στις πωλήσεις παιχτών βάζει ο Βενγκέρ

στοπ στις

Στοπ στις όποιες πωλήσεις παιχτών σε άλλες ομάδες αυτόν τον Ιανουάριο, έβαλε ο Αρσέν Βενγκέρ με δηλώσεις του, κόβοντας την όρεξη σε πολλούς συλλόγους που καλοέβλεπαν παίχτες ελέω Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Ο Ολιβιέ Ζιρού πήρε τελεσίγραφό από τον Ντιντιέ Ντεσάν ότι αν δεν πάρει πολύ χρόνο ίσως να μην αγωνιστεί στο Μουντίαλ. Έτσι ο Γάλλος επιθετικός ψάχνει ομάδα που θα του τον δώσει. Ο Αλσατός όμως κοιτάζει το καλό της Άρσεναλ και δήλωσε πως δεν υπάρχει περίπτωση να φύγει κάποιος παίχτης από το ρόστερ επειδή το θέλουν οι ομοσπονδιακοί προπονητές.

Θέλω να κρατήσω την ομάδα όπως είναι. Προκριθήκαμε στην επόμενη φάση του Europa League και αυτό σημαίνει πως δεν θέλουμε να μειώσουμε το ρόστερ μας. Έχουμε το κύπελλο και το πρωτάθλημα που υπάρχουν ως διοργανώσεις για εμάς. Δεν θέλω να γίνουμε πιο αδύναμοι. Ακούω τα “θέλω” των παιχτών αλλά προέχουν τα συμφέροντα του συλλόγου και αν μπορείς να συνδυάσεις και τα δύο όλα είναι ιδανικά. Πρέπει να πάρουν τις αποφάσεις τους και εγώ τις δικές μου. Δεν μπορώ να σκεφτώ περισσότερο το συμφέρον των εθνικών ομάδων“, ήταν τα λόγια του Βενγκέρ.

Σχόλια