Στο ακυρωμένο γκολ του Σολάνκε στάθηκε ο Κλοπ

σολάνκε

Κόλλησε στο 0-0 η Λίβερπουλ απέναντι στη Γουέστ Μπρομ, με τον νεαρό Σολάνκε να σκοράρει στο τέλος, αλλά το γκολ του να ακυρώνεται ως χέρι. Σε αυτό στάθηκε λοιπόν ο Γιούργκεν Κλοπ στις δηλώσεις του, αφού όπως ανέφερε η τύχη σε τέτοιες φάσεις τους γυρνάει συνεχώς τη πλάτη.

Κάνει σίγουρα κοντρόλ με το στήθος και μετά δε ξέρω αν είναι χέρι. Τώρα δεν αλλάζει η απόφαση οπότε όλα καλά. Για μένα φαίνεται να κάνει γκελ στο στήθος και να μη βρίσκει χέρι. Στο live φάνηκε ξεκάθαρα στήθος. Μετά στο replay που είδα σίγουρα υπάρχει το χέρι εκεί, όμως δεν ξέρω αν όντως υπάρχει επαφή. Πρέπει να ήταν πάρα πολύ καλός ο βοηθός για να το είδε αν υπήρχε. Το θέμα είναι πως και σε αυτό έχουμε ατυχία, αφού σε μια φάση 50-50 η απόφαση ήταν εναντίον μας.

Αργότερα σε ερώτηση για το ροτέισον που κάνει ο Γερμανός πλέον απάντησε: “Ήταν αρκετά στατικοί οι αντίπαλοι και αυτό μας δυσκόλεψε πολύ. Κάναμε 3-4 κλασικές ευκαιρίες στο ματς, αλλά για δεύτερη φορά φέτος δεν ήμασταν και τόσο καλοί. Η δουλειά μου είναι να διαλέγω σύστημα και παίκτες, οπότε αφού δεν κερδίσαμε οι επιλογές δεν έπιασαν. Με ρωτάτε αν μετανιώνω για τις επιλογές μου, όχι. Ήμουν 100% σίγουρος για την προχθεσινή μου 11άδα, όπως και για αυτήν που έβαλα τώρα.

Σχόλια