Συγκινητική επιστολή Μουρίνιο σε 94χρονο οπαδό

συγκινητική

Ο Ζοσέ Μουρίνιο έστειλε συγκινητική επιστολή στον 94χρονο οπαδό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Φρέντερικ Σκόφιλντ, ο οποίος έχει περάσει ένα εγκεφαλικό επεισόδιο και είναι στην ανάρρωση.

Ο οπαδός της Γιουνάιτεντ δεν χάνει αγώνα της αγαπημένης του ομάδας. Όμως ένα εγκεφαλικό τον άφησε για λίγο αμέτοχο από τις υποχρεώσεις των ‘Κόκκινων διαβόλων’. Ο Ζοσέ Μουρίνιο άκουσε την ιστορία του Σκόφιλντ και θέλησε να δώσει χαρά στον Άγγλο υπερήλικα και του έστειλε μια προσωπική επιστολή όπου τον προσκαλεί να πάει στο Ολντ Τράφορντ και να παρακολουθήσει μαζί του τον αγώνα με την Τότεναμ.

Πρόσφατα ενημερώθηκα για την αφοσίωση σας στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ήθελα απλά να σας γράψω για να σας ευχαριστήσω για την πιστή υποστήριξη και αφοσίωση στον σύλλογο. Ο ενθουσιασμός των οπαδών με εκπλήσσει συνεχώς. Το τεχνικό επιτελείο και οι παίχτες προσευχόμαστε για σας. Κατανοώ ότι περνάτε δύσκολες στιγμές αλλά είμαστε μαζί σας“, έγραψε στην επιστολή ο Πορτογάλος τεχνικός.

Ο εγγονός του Σκόφιλντ, ανέβασε τον 94χρονο σε μια φωτογραφία κρατώντας περιχαρής το γράμμα του Μουρίνιο. Να τονίσουμε πως ο εγγονός του Φρέντερικ, Κίραν, είναι οπαδός της Σίτι, αλλά αυτό δεν τον εμπόδισε να ευχαρίστησει την Γιουνάιτεντ γι’ αυτήν την κίνηση.

Σχόλια