Τίτλοι τέλους για τον Αντρέα Πίρλο!

τίτλοι τέλους

Τίτλοι τέλους για τον μεγάλο αρτίστα Αντρέα Πίρλο, καθώς ανακοίνωσε πως αυτή θα είναι η τελευταία του χρονιά που θα παίξει ποδόσφαιρο και μετά θα αποσυρθεί από την ενεργό δράση.

Ο πρώην παίχτης των Μίλαν και Γιουβέντους, αυτή την στιγμή αγωνίζεται στο MLS για λογαριασμό της New York City και μόλις έρθει η 31η Δεκεμβρίου θα κρεμάσει οριστικά τα παπούτσια του, τελειώνοντας μια πλούσια καριέρα που κατέκτησε τα πάντα, από συλλογικούς μέχρι και τίτλους με την εθνική Ιταλίας.

Την απόφαση του την γνωστοποίησε μέσω συνέντευξης που έδωσε στην Gazzetta Dello Sport όπου είπε: “Συνειδητοποίησα πως έχει έρθει η ώρα. Κάθε μέρα έχω προβλήματα με την φυσική μου κατάσταση και δεν μπορώ να προπονηθώ όπως πριν. Στην ηλικία μου αυτό αρκεί. Δεν μπορείς να συνεχίσεις να παίζεις μέχρι τα 50. Στα 38 μου ήρθε η στιγμή να δώσω χώρο για νέους παίχτες. Δεν είμαι θυμωμένος. Θα δώσω ότι μπορώ στους συμπαίκτες μου μέχρι το τέλος. Θα κάνω κάτι άλλο, θα επιστρέψω στην Ιταλία τον Δεκέμβριο. Έχω μερικές ιδέες, όπως να δουλέψω δίπλα στον Κόντε, αλλά έχω χρόνο για να σκεφτώ τις επιλογές μου“.

Σχόλια