Ταλέντο από τα Γιάννενα ψώνισε η Άρσεναλ

γιάννενα

Τον νεαρό ταλαντούχο κεντρικό αμυντικό του ΠΑΣ Γιάννενα Κωνσταντίνο Μαυροπάνο φαίνεται πως απέκτησε η Άρσεναλ σύμφωνα με ελληνικά και αγγλικά μέσα.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ ο 20χρονος κεντρικός αμυντικός αποτελεί προσωπική επιλογή του νέου αρχισκάουτ της ομάδας Σβεν Μίσλιντατ. Μάλιστα οι περισσότερες πηγές θεωρούν κλεισμένη την μεταγραφή με το ύψος της να φθάνει τα 2.2 εκατομμύρια ευρώ. Μάλιστα ο ποδοσφαιριστής βρίσκεται από την Πρωτοχρονιά στο Λονδίνο μαζί με τους εκπροσώπους του και τα έχει βρει σε όλα με τους κανονιέρηδες.

Για τον Μαυροπάνο υπήρχε έντονο φλέρτ από τον Ολυμπιακό και μάλιστα αρκετά δημοσιεύματα έκαναν λόγο για συμφωνία μεταξύ των δυο πλευρών, ωστόσο φαίνεται πως όταν προέκυψε το ενδιαφέρον των κανονιέρηδων η συμφωνία των δυο πλευρών χάλασε, καθώς προτεραιότητα της διοίκησης του ΠΑΣ ήταν να παραχωρηθεί σε ομάδα του εξωτερικού.

Ο Μαυροπάνος που είναι διεθνής με την Κ21 της εθνικής Ελλάδος, δεν θα ενσωματωθεί άμεσα με την ομάδα της Άρσεναλ, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες θα δοθεί δανεικός στην Βέρντερ Βρέμης.

Σχόλια