Τα έβαλε με το VAR ο Γίργκεν Κλοπ

έβαλε με το

Άλλον έναν πολέμιο απέκτησε το σύστημα VAR που έχει μπει το τελευταίο διάστημα στην ζωή μας, καθώς ο Γίργκεν Κλοπ τα έβαλε με το συγκεκριμένο σύστημα καθώς όπως είπε χάνεται πολύτιμος χρόνος μέχρι την διαλεύκανση της υπόθεσης.

 “Δεν ξέρω αν τελικά το VAR είναι χρήσιμο κατά τη διάρκεια ενός αγώνα ποδοσφαίρου, καθώς στο ποδόσφαιρο ο χρόνος κυλάει κανονικά, μέχρι να ληφθεί η οριστική απόφαση. Χαρακτηριστικό παράδειγμα στο παιχνίδι μας απέναντι στην Γουέστ Μπρομ, από ότι μαθαίνω οι συνολικές διακοπές για το συγκεκριμένο σύστημα έφτασαν τα 10 λεπτά μόνο στο πρώτο ημίχρονο, όμως όπως είδατε ο διαιτητής της αναμέτρησης έδειξε μόλις 4 λεπτά καθυστερήσεων, χάνοντας τα υπόλοιπα έξι. Δεν ξέρω αν αξίζει να χάνεται τόσος χρόνος παιχνιδιού.ανέφερε ο Γερμανός τεχνικός.

Όσον αφορά τις μεταγραφικές υποθέσεις τόνισε:Το κενό που άφησε ο Κουτίνιο δεν θα καλυφθεί στην συγκεκριμένη μεταγραφική περίοδο, άλλωστε το πρόβλημα μας επικεντρώνεται στον αμυντικό τομέα και όχι στην δημιουργία φάσεων, ακόμη δηλαδή και να είχαμε τον Κουτίνιο, με τα συγκεκριμένα αμυντικά λάθη τα αποτελέσματα θα ήταν τα ίδια.

 

Σχόλια