Τετ α τετ Ζιρού με Αρσέν Βενγκέρ και…. Τσέλσι

τετ α τετ

Ευκαιρία για τετ α τετ είχαν κατά τη διάρκεια της σημερινής προπόνησης Ολιβιέ Ζιρού και Αρσέν Βενγκέρ, με τα σενάρια μετακίνησης του Γάλλου επιθετικού στην Τσέλσι να φουντώνουν, εξαιτίας και της διαφαινόμενης έλευσης Ομπαμεγιάνγκ στην Άρσεναλ.

Όπως προκύπτει από τα ρεπορτάζ που είδαν το φως της δημοσιότητας στο Νησί, οι κανονιέρηδες έχουν έρθει σε συμφωνία με την Ντόρτμουντ για την απόκτηση του Έμερικ Ομπαμεγιάνγκ, με τον Ζιρού όμως να μην συμπεριλαμβάνεται στα έμψυχα ανταλλάγματα. Αντίθετα ο Γάλλος επιθετικός που αναζητά ομάδα ώστε να πάρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής για να προλάβει το μουντιάλ, φλερτάρει έντονα με την Τσέλσι, καθώς η γυναίκα του που παίζει μεγάλο ρόλο στις αποφάσεις του, επιθυμεί να παραμείνει στο Λονδίνο.

Μάλιστα οι αγγλικές εφημερίδες αναφέρουν πως η συμφωνία μεταξύ Άρσεναλ και Τσέλσι είναι δεδομένη και έχει κλείσει στα 35 εκατομμύρια λίρες, με μοναδική εκκρεμότητα να μένει η απόκτηση ενός επιθετικού από την Ντόρτμουντ για να καλύψει την απώλεια Ομπαμεγιάνγκ. Όμως και εκεί φαίνεται πως εμπλέκεται η Τσέλσι, καθώς τις τελευταίες ώρες έκανε την εμφάνιση του, ένα σενάριο με παραχώρηση είτε δανεικού είτε με μεταγραφή του Μπατσουαγί στην γερμανική ομάδα.

Σχόλια