Το ίδιο ποσό με τον Σουάρες προσφέρει η Μπαρτσελόνα για Γκριεζμάν!

ίδιο ποσό

Η Μπαρτσελόνα έχει βάλει στο στόχαστρο εδώ και πολύ καιρό τον Αντουάν Γκριεζμάν και προσφέρει το ίδιο ποσό, όπως και στο Λουίς Σουάρες, 88.1 εκατομμυρία λίρες δηλαδή, προκειμένου να τον αποκτήσει.

Η άφιξη του Φελίπε Κουτίνιο από τη Λίβερπουλ δεν αναμένεται να αλλάξει το σχέδιο της Μπαρτσελόνα να υπογράψει τον Γκριεζμάν κατά τη διάρκεια του προσεχούς παραθύρου μεταφοράς του καλοκαιριού. Τα ισπανικά μέσα, μάλιστα, διαδίδουν ότι ο Γάλλος διεθνής εξακολουθεί να είναι πρωταρχικός στόχος του Ερνέστο Βαλβέρδε και ότι οι γίγαντες της Λα Λίγκα θέλουν οπωσδήποτε να υπογράψουν μαζί του πριν την έναρξη της σεζόν 2018-2019. Επιπλέον, λέγεται ότι η Μπαρτσελόνα είναι έτοιμη να κάνει στον Γκριεζμάν μια καλή προσφορά για να υπογράψει μαζί του πενταετές συμβόλαιο.

Οι ηγέτες της Λα Λίγκα είναι διατεθειμένοι να πληρώσουν τη ρήτρα απελευθέρωσης του, ύψους 88.1 εκατομμυρίων λιρών, άρα 100 εκατομμυρίων ευρώ, στην Ατλέτικο, αλλά θα κάνουν παράλληλα και σημαντική αύξηση στο μισθό του Γκριεζμάν, ώστε να τον πείσουν να υπογράψει το συμβόλαιο. Αν και τα ισπανικά μέσα δεν αποκαλύπτουν το ποσό, που πρόκειται να προσφερθεί στον Γκριεζμάν, λέγεται ότι είναι της τάξεως του μισθού, που παίρνει ο Σουάρες. Οπότε, ο μισθός του Γάλλου θα αυξηθεί σίγουρα κατά 12 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο.

Σχόλια