Το μοναδικό δώρο που έλαβε ο Μέσι από θαυμαστή! (pics)

μοναδικό δώρο

Η απίστευτη ζωή του Λιονέλ Μέσι, από την Αργεντινή μέχρι την Μπαρτσελόνα, αποτυπώθηκε με τον πιο δημιουργικό τρόπο, στο μοναδικό δώρο που έλαβε ο παίχτης από θαυμαστή του- ένα ζευγάρι ποδοσφαρικά παπούτσια, ζωγραφισμένα με το χέρι!

Ο 30χρονος έλαβε το δώρο από τον Παραγουανό καλλιτέχνη, ο οποίος στόχευε να παρουσιάσει όλη του την ζωή. Ο Λίλι Καντέρο εμπνεύστηκε από την ζωή του Μέσι και τα επιτεύγματά του που πήρε τον χρόνο να αποτυπώσει, με το χέρι, τις καλύτερες στιγμές του. Το προσωπικό του παραμύθι ξεκινάει από την παιδική του ηλικία, στην Ν. Αμερική, ενώ στην συνέχεια έχει μία εικόνα με την γυναίκα του, Αντονέλα Ροκούτσο, και τα παιδιά τους, Τιάγκο και Ματέο. Αλλά και οι επιτυχίες του στο ποδόσφαιρο αποτυπώθηκαν, με την θρυλική εικόνα, όπου είναι στην πλάτη του πρώην συμπαίχτη του, Ροναλντίνιο, αλλά και ο πανηγυρισμός του, μέσα στο Μπερναμπέου, μπροστά στους οπαδούς της Ρεάλ Μαδρίτης, να κλέβουν την παράσταση.

Ο καλλιτέχνης αποκάλυψε την έμπνευση πίσω από τα παπούτσια, εξηγώντας πως η σκληρή δουλειά του Μέσι, για να φτάσει στην κορυφή, απέδωσε: “Αυτά τα παπούτσια στάλθηκαν στην Μπαρτσελόνα, σαν δώρο για τον παίχτη, είναι πλήρως ζωγραφισμένα με το χέρι. Τα παπούτσια είναι εμπνευσμένα από την ζωή του Μέσι, με εικόνες από την ιστορία και πως δούλεψε σκληρά για να φτάσει στην κορυφή. Από την Παραγουάη με αγάπη, για τον κόσμο.”

Δείτε παρακάτω τα υπέροχα παπούτσια που έλαβε ο Μέσι:

μοναδικό δώρο

μοναδικό δώρο

μοναδικό δώρο

μοναδικό δώρο

μοναδικό δώρο

Σχόλια