Ο Κλοπ στους τρεις υποψήφιους για τον πάγκο της Μπάγερν!

τρεις υποψήφιους

Τους τρεις υποψήφιους για το πάγκο της Μπάγερν Μονάχου από το επόμενο καλοκαίρι αποκάλυψε σε σημερινό δημοσίευμα της η γερμανική εφημερίδα Bild.

Σύμφωνα με το γερμανικό έντυπο οι τρεις προπονητές που έχουν ακουστεί και εξετάζονται σοβαρά από την διοίκηση των Βαυαρών είναι οι Γίργκεν Κλοπ, Χοακίμ Λεβ, Τόμας Τούχελ αλλά και το σχεδόν απίθανο να παραμείνει ο Γιουπ Χάινκες όπου έχει αναλάβει προσωρινά μετά την απόλυση του Κάρλος Αντσελότι.

Σύμφωνα με την Bild η διοίκηση της Μπάγερν είναι αποφασισμένη να σταματήσει με τους πειραματισμούς και να δώσει τα κλειδιά σε έναν Γερμανό προπονητή που γνωρίζει την ιδιοσυγκρασία του συλλόγου. Για τον Ούλι Χένες, τον πρόεδρο της Μπάγερν, η ιδανικότερη επιλογή θα ήταν να παραμείνει στην ομάδα ο Γιουπ Χάινκες, κάτι όμως που δύσκολα  θα δεχτεί ο νυν προπονητής της ομάδας.

Η ευκολότερη επιλογή για τον επόμενο προπονητή της ομάδας αποτελεί ο Τούχελ που αυτή την στιγμή είναι άνεργος, ωστόσο στην διοίκηση των Βαυαρών ψηλά στην λίστα είναι η επιλογή του Κλοπ. Ο πρώην προπονητής της Ντόρτμουντ χαίρει άκρας εκτίμησης στις τάξεις των Βαυαρών για όλα όσα κατάφερε να πετύχει με την ομάδα της Ντόρτμουντ για όσο διάστημα ήταν εκεί. Θεωρούν πως είναι ένας προπονητής γνώστης της Bundesliga αλλά και του know how γενικότερα για να φθάσει μια γερμανική ομάδα σε τελικό Champions League όπως έκανε με την Ντόρτμουντ. Ως αουτσάιντερ σύμφωνα με την εφημερίδα είναι ο Λεβ, σε περίπτωση μετά το πέρας του μουντιάλ αποφασίζει να αποχωρήσει από τον πάγκο της εθνικής Γερμανίας.

Σχόλια