Τρελό σενάριο για Ζιρού και Τσέλσι

σενάριο

Ένα τρελό σενάριο είδε το φως της δημοσιότητας σήμερα στην έγκυρη αγγλική εφημερίδα Daily Mail, σύμφωνα με την οποία η Τσέλσι μπορεί να κινηθεί για την απόκτηση του Ολιβιέ Ζιρού, σε περίπτωση που ναυαγήσει η προσπάθεια της για την απόκτηση του Τζέκο από την Ρόμα.

Είναι δεδομένο πως η Τσέλσι προσπαθεί από την αρχή της χρονιάς για την απόκτηση ενός επιθετικού που θα πλαισιώνει τον Αλβάρο Μοράτα, καθώς είναι δεδομένο πως ο Αντόνιο Κόντε δεν υπολογίζει σε καμία περίπτωση τον Μπατσουαγί. Νούμερο ένα στόχος είναι φυσικά ο Έντιν Τζέκο της Ρόμα, ενώ έχουν ακουστεί τόσο τα ονόματα του Άντι Κάρολ αλλά και του Πίτερ Κράουτς.

Αυτό όμως που για πρώτη φορά είδε το φως της δημοσιότητας ήταν του Ολιβιέ Ζιρού, ο Γάλλος επιθετικός φαίνεται πως αναζητά ομάδα για το δεύτερο μισό της σεζόν για να έχει ελπίδες κλήσεις στο Μουντιάλ της Ρωσίας, καθώς στην Άρσεναλ περνά πάντα ως αλλαγή στην θέση του Λακαζέτ. Τα τελευταία ρεπορτάζ τον ήθελαν ως έμψυχο αντάλλαγμα στην Ντόρτμουντ για την μεταγραφή του Ομπαμεγιάνγκ, όμως το πρόβλημα φαίνεται πως είναι η γυναίκα του που θέλει να παραμείνει στο Λονδίνο και επομένως αν όντως ευσταθεί μια τέτοια πρόταση από την Τσέλσι, ίσως να έχει το προβάδισμα για την μεταγραφή.

Σχόλια