Φασόνε: «Η σταθερότητα το μεγαλύτερο ατού του Γκατούζο»

μεγαλύτερο ατού

Τη σταθερότητα χαρακτήρισε ως το μεγαλύτερο ατού του Τζενάρο Γκατούζο ο εκτελεστικός διευθυντής της Μίλαν, Μάρκο Φασόνε ο οποίος μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Ιταλό τεχνικό. Ο παλαίμαχος μέσος πήρε τα κλειδιά από τον Βιτσέντζο Μοντέλα και κατάφερε να βάλει το λιθαράκι του στην πρόκριση της Μίλαν στο Κύπελλο αλλά και στο σερί 3 συνεχόμενων νικών που «τρέχει» η ομάδα.

«Ο Γκατούζο είναι εξαιρετικός. Κάνει έξοχη δουλειά και αυτό φαίνεται στο γήπεδο. Φυσικά και χρειάζεται ακόμη χρόνο γιατί ανέλαβε μόλις το Νοέμβριο αλλά το πιο σημαντικό που έφερε στην ομάδα είναι η σταθερότητα και η συνέπεια. Μιλάω όχι μόνο για συνέπεια στις εμφανίσεις αλλά συνέπεια στα αποτελέσματα και στον τρόπο που αγωνίζεται η ομάδα. Είναι πολύ σημαντικό αυτό για μια καινούργια ομάδα όπως είναι η φετινή Μίλαν. Φυσικά και θα υπάρξουν σκαμπανεβάσματα αλλά βλέπουμε ότι δουλεύει σωστά και είμαστε στο σωστό δρόμο. Είμαστε σε ένα σημείο της σεζόν όπου χρειαζόμαστε όσο τίποτα τα αποτελέσματα και πλέον δεν αρκούν μόνο οι καλές εμφανίσεις

Με το πάθος του εμπνέει το σεβασμό όλων και η ατμόσφαιρα στα αποδυτήρια είναι εξαιρετική. Του πιστώνεται μεγάλο μερίδιο από τις εμφανίσεις της ομάδας. Ανυπομονούμε για το μέλλον μαζί του.

 

Σχόλια