Χάινκες: “Οι καλύτεροι και στα δύο παιχνίδια”

δύο παιχνίδια

Ο προπονητής της Μπάγερν, Γιούπ Χάινκες, τόνισε πως η ομάδα του πρέπει να είναι η καλύτερη και στα δύο παιχνίδια, απέναντι στην Μπεσίκτας, αν θέλει να προκριθεί.

Η πρωτοπόρος της Μπουντεσλίγκα κληρώθηκε με την Μπεσίκτας, την Δευτέρα, στην κλήρωση των 16 του Τσάμπιονς Λιγκ, με τον πρώτο αγώνα τον Φεβρουάριο, στην Γερμανία και το επόμενο στις 14 Μαρτίου στην Τουρκία. Η Μπάγερν δεν έχει χάσει ποτέ σε επίσημο παιχνίδι απέναντι σε Τουρκική ομάδα, σε Ευρωπαϊκή διοργάνωση, αλλά ο προπονητής της ομάδας προειδοποίησε πως η διατήρηση αυτού του ιστορικού δεν θα είναι εύκολη υπόθεση.

Αναλυτικά όσα είπε ο Χάινκες: “Είναι μία πολύ καλή ομάδα. Πρέπει να είμαστε οι καλύτεροι και στα δύο παιχνίδια, αν θέλουμε να προκριθούμε.”

Από την πλευρά του, ο αθλητικός διευθυντής της Μπάγερν, Χασάν Σαλιχάμιτζιτς, δήλωσε: “Ξέρουμε πόσο δυνατή είναι η Μπεσίκτας. Ακολουθήσαμε την πορεία τους επειδή ήταν στον όμιλο της Λειψίας. Είναι δύσκολη κλήρωση. Θα δούμε πως θα πάει. Είναι μειονέκτημα να παίζουμε στην έδρα μας πρώτα, αλλά είμαστε αρκετά καλοί και το δεχόμαστε.”

Σχόλια