Χάινκες: “Ο Τόμας Μίλερ που γνωρίζω”

Τόμας Μίλερ

Ο προπονητής της Μπάγερν, Γιούπ Χάινκες, είπε πως είδε τον Τόμας Μίλερ που γνωρίζει, εκφράζοντας έτσι την ευχαρίστησή του από την εμφάνιση του αρχηγού, στο παιχνίδι απέναντι στην Σέλτικ.

Η Μπάγερν πέτυχε πολύ εύκολα την δεύτερη σερί νίκη της, με τον Χάινκες στο τιμόνι της ομάδας, αφού επικράτησε της Σέλτικ, με 3-0. Ο Μίλερ σκόραρε το πρώτο γκολ της ομάδας, στο 17’, με τον Κίμιχ να παίρνει την σκυτάλη στο 29’, για το 2-0, ενώ τον κύκλο των γκολ έκλεισε ο Χούμελς στο 51’. Στην συνέντευξη τύπου, μετά τον αγώνα, ο Χάινκες τόνισε επίσης ότι η Μπάγερν έχει περιθώρια βελτίωσης αλλά ρωτήθηκε ακόμα και για το ροτέσιον της ομάδας.

Αναλυτικά, για τον Μίλερ δήλωσε: “Ο Τόμας έπαιξε σχετικά καλά το Σάββατο, αλλά σήμερα είχε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Ήταν παντού, γυρνούσε πίσω, κάλυπτε κενά. Σε μεγάλο βαθμό είδα τον Τόμας Μίλερ που γνωρίζω.” ενώ για τα περιθώρια βελτίωσης της ομάδας είπε: “Η ομάδα έπαιξε καλά για μεγάλες περιόδους αλλά δεν μετατρέψαμε σε γκολ τις ευκαιρίες μας και επιτρέψαμε πολλές ευκαιρίες πίσω. Ήμασταν απρόσεκτοι. Πρέπει να μιλήσουμε γι’ αυτό.”

Όταν ρωτήθηκε για το αν θα αλλάξει την ομάδα για το παιχνίδι του Σαββάτου, απάντησε: “Φυσικά, πρέπει να σκεφτούμε την κούραση των παιχτών επειδή υπάρχει μεγάλο πρόγραμμα μπροστά μας. Αλλά, οι παίχτες θα έχουν χρόνο ανάρρωσης αν τον χρειαστούν. Όμως αν δεν χρειαστούν, είναι παίχτες που έχουν μάθει να αγωνίζονται σε 3 παιχνίδια μέσα σε μία εβδομάδα χωρίς πρόβλημα.”

Σχόλια