Χαρακτήρισε βαρετή την Γιουνάιτεντ ο Φαν Χάαλ!

βαρετή

Σε μια δήλωση που θα παραξενέψει πολλούς φιλάθλους της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, προέβη ο Λουί Φαν Χάαλ καθώς χαρακτήρισε βαρετή και αμυντική την ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο.

Επί εποχής του Ολλανδού στον πάγκο της, η Γιουνάιτεντ έπαιξε ίσως το πιο βαρετό και άναρχο ποδόσφαιρο της ιστορίας της, σύμφωνα με τους οπαδούς. Μπορεί ο Φαν Χάαλ να πήρε ένα κύπελλο, αλλά πολλοί φίλαθλοι της ομάδας ζητούσαν την απομάκρυνση του από τον πάγκο καθώς η απόδοση της ομάδας ήταν κουραστική και χωρίς πλάνο. Όμως ο Φαν Χάαλ πέρασε στην αντεπίθεση και παίρνει την εκδίκηση του έστω και λεκτικά, βγάζοντας και μια πικρία για την αντικατάσταση του από τον Μουρίνιο.

Αυτή την στιγμή κοιτάζοντας την Γιουνάιτεντ βλέπω τον Μουρίνιο να μην επικρίνεται ενώ παίζει πολύ βαρετό ποδόσφαιρο. Αυτό που παράγει τώρα η Γιουνάιτεντ είναι αμυντικό ποδόσφαιρο. Πάντα προτιμούσα την επίθεση. Η απόδειξη είναι ότι πάντα ο αντίπαλος στάθμευε λεωφορείο πίσω. Τώρα δεν το κάνουν αυτό επειδή ο Μουρίνιο παίζει αμυντικό ποδόσφαιρο. Δεν είναι άσχημος τύπος. Είναι συμπαθητικός άνθρωπος. Αυτό που έκανε ο Μουρίνιο συμβαίνει συχνά στο ποδόσφαιρο“, ήταν τα λόγια του Φαν Χάαλ.

Σχόλια