Χρυσώνει Άρσεναλ και Σάντσες η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

χρυσώνει

Χρυσώνει Άρσεναλ και Αλέξις Σάντσες η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της η Daily Mail προκειμένου να πείσει την πλευρά του Χιλιανού να πει το πολυπόθητο ναι στη μεταγραφή του.

Όπως αναφέρθηκε και τις προηγούμενες ημέρες τα δεδομένα που υπάρχουν στο τραπέζι αυτή την στιγμή για τον Σάντσες είναι οι δυο προτάσεις από τις δυο ομάδες του Μάντσεστερ, με την Γιουνάιτεντ να έχει ένα μικρό προβάδισμα. Καθώς οι πολίτες δεν θέλουν να πληρώσουν την Άρσεναλ και έχουν προτείνει στους εκπροσώπους του ποδοσφαιριστή να παραμείνει μέχρι το καλοκαίρι στους κανονιέρηδες και να πάει ως ελεύθερος στην Σίτι με συμβόλαιο συνολικής αξίας 70 εκατομμυρίων λιρών.

Αντίθετα η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, προσφέρει 30 εκατομμύρια λίρες στην Άρσεναλ, ενώ έχουν ακουστεί και σενάρια για παραχώρηση και του Μχιταριάν και εβδομαδιαίες απολαβές ύψους 350.000 λίρες για τον Χιλιανό, μετατρέποντας τον στον πιο ακριβοπληρωμένο ποδοσφαιριστή στο Νησί. Μάλιστα όπως αναφέρει το ρεπορτάζ η δίψα του Μουρίνιο για τον Σάντσες είναι τόσο μεγάλη που σύμφωνα με πληροφορίες, τόνισε στον αντιπρόεδρο της ομάδας Εντ Γούντγορντ πως σε περίπτωση που αποκτηθεί, δεν θα ζητήσει πολυδάπανες μεταγραφές στην μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού.

Μάλιστα εν μέρει επιβεβαίωσε το σχετικό ρεπορτάζ ο ίδιος ο Πορτογάλος στην χθεσινή συνέντευξη τύπου: “Η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου είναι μια περίοδος ευκαιριών. Υπάρχουν σχετικά λίγες ευκαιρίες, που όμως αν παρουσιαστούν και τις προλάβεις, μειώνεις τους στόχους σου για το καλοκαίρι, καθώς δεν θα χρειάζεται να ψάχνεις λύσεις για εκείνη την θέση.

Σχόλια