3 ονόματα για την ενίσχυση του κέντρου της Μίλαν

την ενίσχυση

Σύμφωνα με τον διάσημο Gianluca Di Marzio και το Sky Sport Italia, 3 είναι τα ονόματα που έχει βάλει στο στόχαστρο της η Μίλαν για την ενίσχυση του άξονα της την παρούσα μεταγραφική περίοδο.

Όπως αναφέρει ο διάσημος μετρ των μεταγραφών, ο Τζενάρο Γκατούζο έχει ζητήσει από τη διοίκηση έναν παίχτη με παρόμοια χαρακτηριστικά με αυτά του Φρανκ Κεσί προκειμένου είτε να παίξει μαζί με τον νεαρό Ιβοριανό είτε να του δώσει πολύτιμες ανάσες. Αρκετά ονόματα έχουν περάσει από το τραπέζι των Ροσονέρι αλλά σύμφωνα με το Sky, 3 είναι αυτά που ξεχώρισαν.

Αρχικά, ο Di Marzio επιβεβαίωσε το ισχυρό ενδιαφέρον της Μίλαν για τον Μούσα Ντεμπελέ  με τις δυσκολίες ενός deal να είναι κάτι παραπάνω από αρκετές. Παράλληλα, οι Ροσονέρι έχουν ανανεώσει το ενδιαφέρον τους για τον Μίλαν Μπαντέλι, το συμβόλαιο του οποίου με τη Φιορεντίνα λήγει τον Ιούνιο και είναι σίγουρο ότι θα αποχωρήσει μέσα στο μήνα από τη Φλωρεντία. Η διοίκηση της ομάδας είχε ενδιαφερθεί για τον Κροάτη και το περασμένο καλοκαίρι αλλά τελικά είχε επιλέξει τον Λούκας Μπίλια.

Τέλος, το τελευταίο όνομα που προστέθηκε στο μεταγραφικό στόχαστρο των Ροσονέρι είναι αυτό του κεντρικού της Τορίνο, Ντανιέλε Μπασέλι, ωστόσο αναφέρεται πως αν υπάρξει κάποια κίνηση εκ μέρους των Φασόνε, Μιραμπέλι, αυτή θα γίνει τον Ιούνιο και όχι τώρα.

Σχόλια