£88 εκατομμύρια προσφέρει η Μπαρτσελόνα για Αλάμπα!

εκατομμύρια προσφέρει

£88 εκατομμύρια προσφέρει η Μπαρτσελόνα για την απόκτηση του άσου της Μπάγερν Μονάχου, Ντέιβιντ Αλάμπα, κατά την επόμενη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού σύμφωνα με το Don Balon.

Ο Αυστριακός διεθνής είναι ένας από τους πιο κορυφαίους παίκτες στον κόσμο και είναι ικανός να παίξει διάφορους ρόλους, τόσο ως αμυντικός όσο και ως μέσος. Φαίνεται, ότι είναι αυτή η ευελιξία του, που θα μπορούσε να προσελκύσει τη Μπαρτσελόνα. Αναφορικά με το Don Balon, ο ποδοσφαιριστής πιθανόν να κοστίσει περίπου 88 εκατομμύρια λίρες στη Μπαρτσελόνα και ίσως να είναι αυτό το κίνητρο, που θα τον κάνει να απομακρυνθεί το καλοκαίρι από τη Μπουντεσλίγκα.

Ο Ντέιβιντ Αλάμπα αποτελεί βασικό παίκτη της Μπάγερν Μονάχου. Ωστόσο, το ταλέντο του τον έχει ξεχωρίσει και γι΄αυτό δεν είναι παράξενο το γεγονός να δοκιμάσει μια άλλη πρόκληση σε άλλη χώρα του εξωτερικού, ενώ δεν υπάρχουν πολλές ομάδες μεγαλύτερες από την Μπαρτσελόνα. Ενώ, λοιπόν οι Ισπανοί γίγαντες θέλουν να συνεχίσουν να κυριαρχούν στη Λα Λίγκα, ο Αλάμπα θα ήταν πολύ σημαντική υπογραφή για την ομάδα.

Σχόλια